Image Alt

За нас

“Дизйн Бейби” е търговска марка на фирма “Дейзи Нова” ЕООД с предмет на дейност – производство, внос и доставка на бебешки и детски легла, бебешки и детски мебели, бебешко и детско спално бельо и спални комплекти, люлки и матраци за цялата страна.Фирмата е дистрибутор на бебешки полски колички.

Директни доставки се извършват редовно на нашите добри партньори в София, Пловдив, Варна, Бургас,  Сливен,  Гоце Делчев, Сандански, Пазарджик, Плевен, Русе, Айтос и други места в България.

Фирмата предлага в своите магазини популярни и висококачествени детски и бебешки колички, произведени в Полша.

“Dizain Baby” е лоялен, надежден и конкурентен партньор в производството и дистрибуцията на висококачествени детски и бебешки продукти – на вкус на все по-голям брой клиенти в цяла България.

“Dizain Baby” произвежда бебешки легла и детски легла, които отговарят на европейските изисквания за безопасност. Бебешките и детските аксесоари на марката “Dizain Baby” са гаранция за качество, стил и безопасност.

Кои сме ние?

“Dizain Baby” е водещ производител, вносител и износител на българския пазар на детски легла, бебешки легла, бебешки и детски аксесоари. Като директен вносител и производител на бебешки легла, “Dizain Baby” предлага на своите търговски партньори в цялата страна висококачествени продукти в търсенето на конкурентни цени.

“Dizain Baby” разполага със собствени транспортни, складови помещения и магазини.

Фирмата разполага със собствена верига от магазини, наречена “Дейзи” в центъра на Хасково и Димитровград.

“Dizain Baby” добавя към своята гама от висококачествени бебешки легла и детски легла – практичните, стилни и надеждни продукти на популярните полски модели бебешки и детски колички “Naomi”, “Estel”, “Zeta”. Компанията предлага пълна гама от продукти за бебета и деца – продукти за първа грижа за новородените и аксесоари за разходки и запознаване с бебетата в света, които се грижат за спокойния сън, безгрижните игри и щастливите първите стъпки на всяко бебе.